fbpx

Uniqa putno osiguranje Srbija: Sve što treba da znate

Saznajte šta sve klijentima pruža Uniqa putno osiguranje Srbija. Kako naručiti online Uniqa putno osiguranje, koje sve troškove pokriva međunarodno putno osiguranje Uniqa, izračunajte koja je cena premije Uniqa putnog osiguranja.

Uniqa osiguranje – ukratko o kompaniji

Osiguravajuća kuća Uniqa posluje na prostoru Srbije od 2006. godine. Ona predstavlja ogranak austrijske Uniqa grupe koja može da se pohvali 200 godina starom tradicijom poslovanja.

Uniqa osiguranje može da se pohvali i mnogim dobijenim nagradama ne samo u državi Srbiji, već i na regionalnom i internacionalnom nivou.

Kada pogledate zvanične brojke koje stoje iza kompanije Uniqa osiguranje, nemoguće je posumnjati u njihovu ozbiljnost – 550.000 klijenata u Srbiji, uloženih 7,2 milijarde dinara u poslovanje Srbije, 500 zaposlenih profesionalaca koji brinu o Uniqa kompaniji i klijentima koji su svesni važnosti kupovine polise osiguranja.

Uniqa osiguranje je uz građane Srbije i u dobru i u zlu. Uniqa osiguranje Srbija ulaže u mladost, decu, sportski duh, kulturu, privredu i pomaže ugroženim stanovnicima Srbije.

Uniqa osiguranje – kontakt i glavna filijala na Novom Beogradu

Glavna filijala kompanije Uniqa osiguranje se nalazi u Beogradu na adresi Bulevar Milutina Milankovića 134/G. Svakim radnim danom je glavna filijala otvorena od 8-20 časova, a subotom od 8-14 časova.

Kada god poželite možete pozvati Kontakt centar – +381 11 20 24 100. Operateri rade 24 sata, 365 dana u godini.

Ukoliko ste introvert ili više volite komunikaciju putem mejla, šaljite pitanja, kritike i sugestije na mejl – info@uniqa.rs

Pratite rad Uniqa osiguranja putem društvenih mreža – Facebook, Instagram, Twitter.

Uniqa putno zdravstveno osiguranje u inostranstvu

Uniqa putno osiguranje brine o svojim klijentima koji su rešili da joj poklone svoje poverenje prilikom kraćeg ili dužeg putovanja.

Ukoliko tokom godine morate ili planirate dosta da putujete, bez obzira da li radite ili uživate, Uniqa će Vas posavetovati da kupite putno osiguranje na godinu dana. U tom slučaju plaćate jedan iznos, a bićete osigurani prilikom svakog boravka u inostranstvu tokom te jedne godine.

U slučaju da ste ljubitelj sportova visokog rizika, kao što je skijanje, onda je neophodno da kupite putno osiguranje sa ski-rizikom.

Razlikuje se individulano, porodično i grupno osiguranje.

Uniqa putno zdravstveno osiguranje omogućava organizaciju hitne medicinske pomoći i lečenja u inostranstvu. Prilikom kupovine polise, ukoliko imate problem sa nekom hroničnom bolešću, obavezno je napomenite agentima.

Međunarodno putno osiguranje Uniqa pokriva i sledeće – organizaciju pomoći i naknadu troškova u slučaju gubitka prtljaga, kašnjenje leta, pružanje pravne pomoći i prevodilačkih usluga, povratak dece u zemlju prebivališta itd.

Ukoliko u inostranstvu dođe do neke neželjene situacije po pitanju zdravlja, neophodno je kontaktirati sledeći broj telefona (dostupan 24 sata, 365 dana u godini) – +381 11 36 36 955. Nakon što Vi lično ili neko ovlašćen u Vaše ime iznese neophodne podatke i opiše pod kojim okolnostima je nastao problem, slede instrukcije koje moraju da se isprate.

Nakon ukazane medicinske pomoći, osiguranik nije u obavezi da plaća troškove jer kompanija Uniqa osiguranje pokriva troškove direktno zdravstvenoj ustanovi.

Uniqa putno osiguranje – koji sve paketi postoje

Prilikom kupovine Uniqa putnog zdravstvenog osiguranja, klijentima su na raspolaganju tri vrste paketa – standard, komfort i ekskluziv.

Standard paket pokriva sledeće troškove – lekarski pregled, prepisane lekove, medicinska i ortopedska pomagala, hospitalizaciju, operaciju i postoperativni tretman, rendgen i ultrazvuk, lečenje akutne zubobolje (do 150 evra), informisanje vezano za zdravlje osiguranika.

Takođe je pokriven prevoz do bolnice, transport iz strane zemlje u zemlju prebivališta (do 2.000 evra), transport posmrtnih ostataka u zemlju prebivališta (do 2.000 evra).

Komfort paket pokriva sve što i standard, ali je visina novca koji pokriva određene troškove veća – lečenje akutne zubobolje (do 3.000 evra), transport iz strane zemlje u zemlju prebivališta (do 7.000 evra), transport posmrtnih ostataka (do 5.000 evra). Pokriveni su troškovi i dodatnih usluga poput urgentne isporuke lekova (do 100 evra), gubitak ili krađa prtljaga (do 100 evra), prevodilačke usluge.

Ekskluziv pokriva sve što i komfort paket, ali se visina novca koji pokriva troškove transporta kreće do 10.000 evra.

Takođe su pokriveni troškovi povratka dece za zemlju prebivališta, poseta bliske osobe, poseta bolesnom maloletnom licu, otkazivanje ili propuštanje leta (do 150 evra), administrativna pomoć prilikom gubitka putnih isprava, gubitak ili krađa prtljaga (do 200 evra po osobi), pronalaženje advokata na račun osiguranika.

Paketi ne pokrivaju stomatološke intervencije koje nisu hitne (npr. čišćenje kamenca).

Ukoliko na letovanju imate problem sa sunčanicom, međunarodno putno osiguranje Uniqa pokriva troškove lečenja. U slučaju opekotina, pokriveni su troškovi lečenja dece starosti do 15 godina. Takođe su pokriveni troškovi lečenja dece u slučaju težeg oblika alergije na sunce.

Uniqa putno osiguranje online

Uniqa putno zdravstveno osiguranje možete bez problema kupiti zavaljeni u udobnoj stolici, naoružani pasošem i podacima vezanim za samo putovanje.

Dovoljno je ući na zvanični sajt Uniqa osiguranje i krenuti sa odgovaranjem. U pozadini Vas na predstojeće putovanje podsećaju animirani avioni i veseli putnici.

Prilikom odabira destinacije, birate visinu osigurane sume – za Evropu je 30.000 evra, a za svet 40.000 evra.

Online putem možete naručiti individualno ili porodično putno osiguranje Uniqa. Takođe postoji i individualno osiguranje sa više ulazaka.

Nakon što izabarete paket, morate uneti tražene i odgovarajuće podatke i kupiti polisu. Kupljena polisa stiže na Vašu mejl adresu i ne morate je odštampati, ona je validna u elektronskom obliku.

Za online kupovinu polise Uniqa putnog zdravstvenog osiguranja potrebno je imati MasterCard, Maestro ili Visa karticu.

Uniqa putno osiguranje cena

U slučaju individualnog turističkog desetodnevnog boravka u nekoj EU zemlji, cena premije standard paketa je 1.284 dinara, komfort paketa je 2.138 dinara, dok za ekskluziv paket treba izdvojiti 2.783 dinara.

Porodično putno osiguranje Uniqa

Osiguranici porodičnog putnog osiguranja Uniqa mogu biti roditelji (minimum jedan) i deca (maksimum četiri) starosti do 19 godina.

U slučaju dva roditelja i dvoje dece koja žele da provedu bezbrižno deset dana negde u Evropi, za premiju standard paketa je neophodno izdvojiti 3.503 dinara, za komfort 5. 320 dinara, a za ekskluziv 6.922 dinara.

Poslovnice Uniqa osiguranja

Poslovnice Uniqa osiguranja se nalaze u svim većim gradovima – Beograd,  Niš, Jagodina, Kraljevo, Kruševac, Kragujevac, Novi Sad itd. Takođe ih ima i u manjim gradovima i mestima poput Aranđelovca, Inđije, Obrenovca, Apatina, Vranja itd.

Kako je spisak adresa i brojeva telefona poprilično dugačak, najbolje je pogledati zvanični sajt i kontaktirati najbližu Uniqa filijalu u Vašem gradu.

U poslovnicama Uniqa osiguranja plaćanje gotovinom nije moguće, ali možete platiti putem platne kartice.

Uniqa putno osiguranje Crna Gora

Glavna filijala kompanije Uniqa u Crnoj Gori se nalazi u Podgorici na adresi Bulevar Džordža Vašingtona 98/4.

Odgovore na sva pitanja možete dobiti pozivom na sledeći broj – +382 (0) 20 444 700.

Pored filijale u Podgorici, Uniqa zdravstveno putno osiguranje na teritoriji Crne Gore možete kupiti u Baru, Beranu, Bijelom Polju, Budvi, Kotoru, Herceg Novom, Nikšiću, Tivtu, Ulcinju, Rožaju, Pljevlju.

Ukoliko ne želite da protegnete noge i previše Vam je lepo da napustite crnogorsku plažu, možete izležavajući se ispod suncobrana online naručiti i platiti svoje Uniqa putno zdravstveno osiguranje.

Ovde možete videti uslove za ovo putno osiguranje.

Ovde možete popuniti formu, saznati cenu putnog osiguranja za Vašu destinaciju ili poručiti.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *