fbpx

Top 5 destinacija za veridbu iz snova

Jedan od najboljih načina danas kako da zprosite svoje devojke je upravo na nekoj destinaciji. To ne mora da bude neka daleka egzotična destinacija kao na filmu, već je dovoljno da se nađete negde u Evropi. Nezavisno od toga koliki vam je budžet, uvek se nađe neka zanimljiva i pristupačna destinacija na kojoj ćete moći da iznenadite svoje devojke.

Izbor destinacije može biti težak i zahtevan, ali evo nekoliko predloga za vaš nezaboravan  trenutak, veridbu iz snova.

1. Najviše veridbi u Parizu

Pariz predstavlja jednu od najromantičnijih destinacija na svetu. Ukoliko ste razmišljali o savršenoj veridbi, onda je grad svetlosti idealno rešenje.

Zašto Pariz? Pored poznatih građevina, parkova, avenija, postoje mesta koja vašu veridbu mogu učiniti nezaboravnom. Neka od najlepših mesta u gradu su:  Ajfelova kula, Avenija Jelisejska polja – najpoznatija avenija u Parizu, Palata invalida, Defans – četvrt savremene arhitekture, mostovi na Seni – jedan od njih je i „Most ljubavi“ na kome možete zakačiti svoj „katanac ljubavi“.

Pored ovih postoje i mesta van grada kao na primer Versaj koji je služio kao grad kraljeva, kao i Monmartr koji predstavlja centar umetničkog i boemskog života.

Ukoliko želite da se vaša devojka oseća kao princeza iz bajke možete joj prirediti nezaboravnu veridbu u Diznilendu.

2. Putevi ljubavi vode u Rim

Svi putevi vode u Rim! Glavni grad Italije, koji još nazivaju večni grad jedan je od najposećenijih gradova. Rim se takođe  smatra  i najromantičnijim mestom u Italiji.

Neka od najpopularnijih mesta na kojim možete obradovati vaše devojke su: Fontana di Trevi – u koju morate baciti novčić preko ramena jer legenda kaže da ćete se vratiti u Rim sa voljenom osobom, Španske stepenice, Koloseum, Kapitol.

Pored ovih mesta možete jednostvno izaći u šetnju malim, rustičnim uličicama koje mogu biti podjednako romntične.

3. Romantična prosidba u Veroni

Grad koji još nazivaju i „Gradom romantike“ je idealno mesto na kome će vaša devojka izgovoriti sudbonosno da!

Ovaj naziv Verona je dobila iz razloga što je bila mesto radnje Šekspirove drame „Romeo i Julija“. Zbog toga je takođe u gradu uređeno dosta mesta koja se smatraju romantičnim.

Možda najbolje mesto na kojem biste mogli odigrati glavnu ulogu u vašoj životnoj predstavi je upravo Julijina kuća, gde se nalazi i njen čuveni balkon.

Ne zaboravite da dodirnete desnu dojku bronzane statue Julije jer će vam po predanju to doneti sreću u ljubavi, ali i da zapišete vaša imena na papirić i zalepite na zid!

Još neka zanimljiva mesta su: Arena Verone, trg delle Erbe, kao i most Kastalvekio.

4. Nakon prosidbe iz Venecije prepuni emocije

„Grad mostova“, „Kraljica jadrana“, „Grad vode“.  Kako god je nazvali, Venecija predstavlja glavnu turističku atrakciju u severoistočnoj Italiji. U gradu možete uživati u prelepoj arhitekturi, restoranima,  muzejima i galerijama.

Mnogobrojna  mesta su puna emocija i romantike, a nevšćemo samo neka od njih. Vožnja gondolom je možda jedan od najromantičnijih načina na koji možete izvesti veridbu.

Pored toga što ćete tako obići većinu uličica u Veneciji, imaćete i nezaboravni pogled na Kanal grande.  Trg Svetog Marka može biti još jedno lepo mesto na kome će biti izgovoreno sudbonosno da.

Tu su još i crkva Santa Marija dela Salute, Duždeva palata, čuveni most uzdisaja. Ono što takođe može biti zanimljivo u ovom gradu  je i karneval kada su svi pod maskama.

Da je Venecija romantična i ostavlja utisak na svakoga, dokaz je i to što se većina poznatih odlučuje da svoje životno putovanje otpočne baš tu.

5. Na koji način zaproditi devojku u Amsterdamu?

Ukoliko ste ljubitelji arhitekture, umetnosti, starinskih uličica, mostova onda je glavni grad kraljevine Holandije ili kako ga još nazivaju „Severna Venecija“ pravo mesto za vas.

U Amsterdamu ćete se osećati kao da je vreme stalo, kao da se nalazite u 17. veku, koje je poznato kao zlatno doba. Ali sa druge strane je i prestonica moderne umetnosti.

Mesta koja će vas ostaviti bez daha i koja mogu biti idealna za vašu prosidbu su beskonačna, ali evo nekoliko predloga: Četvrt Jordan, Vondelpark na jugu Amsterdama koji poseti oko 10 miliona turista godišnje, Artis zoološki vrt, trg Dam.

Pored ovih nezobilaznih mesta tu su i kanali koji su zaštitni znak Amsterdama i jedan od razloga zašto ovaj grad nazivaju “Severnom Venecijom”.

Možete da se provozate brodom po kanalima. Vožnja kanalom može biti  uzbudljiva kako u toku dana tako i noću kada su kanali osvetljeni, što predstavlja nezaboravan doživljaj.

Zaprosite devojku kada se najmanje nada

Za koju god od ovih destinacija da se odlučite nećete pogrešiti. Sve su pristupačne i svaka ima svoje čari koje će ostati zapisane u pamćenju. Nebitno da li ste ljubitelji moderne arhitekture,  rustičnih delova grada, muzeja… svaka od ovih destinacija vam može pružiti šta god poželite.

Dan kada ćete veriti vašu partnerku i kada će ona izgovoriti sudbonosno da je jedan od najvažnijih momenata u vašem životu i zato učinite taj trenutak nezaboravnim.

Učinite da se vaša devojka oseti kao u bajci, budite njen  Romeo, bacite novčić u fontanu kako biste imali sreće u zajedničkoj ljubavi, neka se osećaju kao filmske zvezde dok se vozite gondolom, stavite maske i utopite se neobičnu Veneciju.

Prethodno obezbedite  putno zdravstveno osiguranje za inostranstvo i učinite je bezbrižnom, pa neka pusti suze radosnice i neka prsten zasija gde god da se nađete! Uzdravlje!

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *